Ensimmäinen Blogikirjoitukseni

This is the post excerpt.

 

Genesis. 1.

Alussa oli tietokone, Rutto ja ajatus… Ja pari kaljaa… Eiku, vittuh! Katkes ajatus… Eiku niin siis joo:

Tässä on minun blogini.

Pohdittuani aikani, ajattelin ryhtyä kirjottamaan tätä blogia kaikista mieltä pakottavista ja itseäni (ehkä myös sinua) kiinnostavista aiheista ja jännistä jutuista. Ajattelin, että mitä se haittaa jauhaa p*skaa -välillä ehkä myös asiaa- täällä internetin ja somen ihmeellisessä maailmassa, kun niin moni muukin niin tekee. Onhan kaikenlaisille mielipiteille ja ajatuksille oltava tilaa ja ne tulee voida jakaa! Ja sitä paitsi, onhan myös jopa terapeuttista saada oma mielipiteensä julki.

Tämän päivän virikkeettömässä-, mieltä alentavassa ja tylsistyttävässä yhteiskunnassa- ja tässä älytyhjiössä missä me minuutti minuutilta kuolemme, on tilausta vaihtoehtoisille-, eriäville mielipiteille. Siksi päätin ryhtyä kirjoittamaan tätä blogia. En välttämättä tarjotakseni mitään valmista, vaan kannustaakseni itsenäiseen ja vapaaseen ajatteluun.

Kenellä tahansa meistä, tulee olla lupa kyseenalaistaa vallitsevat normit ja arvot. Meillä kaikilla on jopa velvollisuus siihen. Kun katsoo ympärilleen, voi helposti huomata kuinka epä-oikeudenmukaisessa ja eri-arvoistavassa maailmassa, me yhtenä ihmiskuntana elämämme. Ja ainakin minua se vituttaa!

Jokaiselle halukkaalle tarjoutuu myös mahdollisuus. Mahdollisuus pitää oma puheenvuoronsa ja saada äänensä kuuluviin. Internet, Some, blogit, vlogit, Youtube, puhuminen, kirjoittaminen, laulaminen, soittaminen, tanssiminen, piirtäminen, maalaaminen ja lukuisat muut itseilmaisun keinot tarjoavat mahdollisuuden. Mahdollisuuden tähän oman mielipiteensä ilmaisuun. Minä olen päättänyt käyttää omani.

Jokaisella meistä on mielipide. Jokaisella meistä on myös halutessaan oikeus jakaa tuo mielipide. On terveellista tuottaa jotain, sen sijaan että, vain vastaanottaisi ja kuluttaisi jotain. Siksi kannustan jokaista ”lähettämään oman signaalinsa” ympäröivään todellisuuteen, sillä joku vastaanottaa sen ja vastaa siihen kyllä. Hän sen tekee, kenen on tarkoitus niin tehdä.

Niimpä siis, enempiä lätisemättä tästä alkaa mun blogini. Välillä käsitellään ihan vitun ”tärkeitä” ja polttavia aiheita ja välillä vähän vähemmän! Tai no, paljon vähemmän! Niin tai näin, kaikkea jännää on silti luvassa… Myöhemmin mahdollisesti jopa videoblogi..? Kuhan saadaan aikaiseksi…

Sitte syssymmällä… Sitte syssymmällä…

 

 

 

Nonii, huhhuh! Nyt, vielä yks keijo ja sen jälkeen vain minä ja good ol’ Ludwig Van… Very harasoo.

 

 

William Plague 

Tekijä: williamplague

"Aina oikein uskoa ei jaksa ihmiseen Kun ihmiskunta tekee itsemurhaa."

Jätä kommentti